naaien feestje slinger

Naaiprojecten voor een feestje!

Feestkleding, een cadeau of vlaggetjes naaien. Het kan allemaal, heb jij er al eens stilgestaan bij deze naaiprojecten voor een feestje?

Vandaag (de dag dat ik dit blog publiceer) is het 16 augustus. De dag dat mijn dochter jarig is. En daarom heb ik besloten om een feestelijk blog te plaatsen. Ik heb een aantal leuke websites waar ik graag op snuffel op een rijtje gezet.

Feestkleding

Op naaipatronen.nl vind je heel veel patronen. De prijzen zijn uiteenlopend. Via deze link vind je een overzicht met allemaal feestelijke kleding voor jongens en meisjes. Mijn handen beginnen te jeuken als ik naar de patroontjes kijk 😊

Prinsessenjurk

Als je liever een echte prinsessenjurk gaat naaien, kun je hier een patroon voor een prinsessenjurk vinden. Wat wel jammer is, is dat de beschrijving alleen in het Engels, Duits en Frans is. Beetje balen als je de talen niet spreekt.

Vlaggen

Wat is een feest zonder versiering? Op het blog van ‘gewoon iets met Loes’ staat een beschrijving hoe je een vlaggetjeslijn kunt naaien. Super leuk project, ook voor je restjes stof. En nog eens goed voor het milieu, want je gebruikt ze volgend jaar gewoon nog een keer.

Een cadeau naaien

En wil je zelf een cadeautje naaien? Hier vind je allemaal tips om zelf een cadeau in elkaar te naaien.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om feestelijke artikelen te naaien. Leuk om in een reactie te horen wat jullie hebben gemaakt!

Welk feestelijk project ga jij naaien? Feestkleding, een cadeau of vlaggetjes?

Lees verder

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Liever alleen een melding ontvangen als er een nieuw blog is geplaatst?
Laat je e-mailadres achter in de rechterzijbalk van dit bericht. Of kijk je mobiel? Dan onderaan dit bericht.

Cómo iniciar y rematar la costura a máquina, , https://www.elbauldelacosturera.com/2020/10/como-iniciar-y-rematar-la-costura.html, geraadpleegd op 2 augustus 2021

Geef een reactie

Winkelwagen