Over mij

Wordt lid van onze groep met een groot aantal leden krijg je altijd wel een antwoord op je vraag! Zien wat mij inspireert? Volg me op Pinterest

 

Over mij

Hallo! wat leuk dat je een kijkje komt nemen op naaien-tutorials. Mijn website. Laatst vroeg iemand aan mij waar de ‘over mij’ pagina was op de website. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het een beetje lastig vind om over mezelf te praten, maar ik heb toch maar een poging gewaagd. 

Mijn naam is Linda. Rond 2016, net nadat ik bevallen was van mijn dochter Nora ben ik begonnen met naaien. Eerst met rechttoe rechtaan dingen, zoals een box kleed of kleine jurkjes voor mijn dochter. Dat was een makkelijk model, want die kon op die leeftijd toch nog niet klagen.

Voordat ik naar naailes ging op de modevakschool Ensaid, heb ik mijzelf veel aangeleerd via Tutorials op Youtube en websites. Omdat ik daar erg van geïnspireerd raakte wilde ik graag tutorials delen met anderen. De facebookgroep ‘Naaien Tutorials en Tips’ is toen in de lucht gegaan. In het begin druppelde lidmaatschappen binnen, maar na een tijdje groeide de groep met meer dan 100 leden per week. En zelfs een hele lange periode met meer dan 1000 leden per week! Wat ik mooi vond en nog steeds vind is dat mensen elkaar helpen met allerlei vragen. Vragen over naaien algemeen of patronen specifiek die snel worden beantwoord zodat men weer snel door kon met hun naaiproject. Er ontstond een heuse community. Noem me maar gek, maar ik werd daar gewoon vrolijk van.

Linda

Een foto van mij tijdens het opnemen van een filmpje voor het YouTube kanaal. 

Mijn andere hobby’s

Naast kleding maken heb ik nog twee andere hobby’s. Eén daarvan is schrijven. Op die manier is de website naaien-tutorials ontstaan. Ik schrijf blogs aan de hand van mijn eigen ervaringen en naar aanleiding van vragen die in de community gesteld worden.

Nu ben je misschien ook nieuwsgierig wat mijn derde hobby is. Misschien is dat wel eerder een passie dan een hobby. Dit is training geven. Ik geef training aan trainers (onderwijs) en ik geef trainingen aan mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Iets heel anders dan naaien en schrijven, maar voor mij net zo belangrijk. Wil je daar meer over lezen? Dat kan. Daar heb ik een soortgelijke pagina van, trainen en ontwikkelen. Maar die facebookgroep is niet zo groot 😉

Wil je nog meer van mij weten? Vragen staat altijd vrij!

O ja, wil je content aanmelden voor de website? Een blog schrijven of een video plaatsen? Super leuk! Meld die content dan aan. Zo helpen we elkaar een beetje

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Liever alleen een melding ontvangen als er een nieuw blog is geplaatst?
Laat je e-mailadres achter in de rechterzijbalk van de blogberichten. 

Winkelwagen